lilith.vogt

Van jongs af aan was ik gefascineerd door fotografie. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot veel meer dan dat. Ik begon met het maken van foto’s van vrienden en bekenden en kreeg hier en daar een opdracht. Naarmate ik meer en meer gevraagd werd, besloot ik me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en serieuzer te werk te gaan.

Fotografie is voor mij een manier om de wereld om me heen vast te leggen en te zoals ik deze zie. Het is een manier om te zien en vast te leggen wat anderen misschien niet zien of misschien over het hoofd zien. Voor mij gaat fotografie over het vangen van momenten die voorbijgaan. Ik hoorde ooit deze zin over fotografie die mij sterk inspireerde:

Catching passing moments in time

Voor mij geeft dat weer waar fotografie om draait. Het gaat om het vastleggen van de kleine momenten die ons leven kleur geven en ons raken. Een voorbijgaand moment dat veel waarde heeft.

Als fotograaf voel ik me als een vlieg op de muur. Onopvallend aanwezig om de mooie momenten vast te leggen. Ik houd ervan om de momenten vast te leggen zoals ze zijn, zonder te veel te beïnvloeden en te (laten) poseren. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op op hun gemak voelen zodat ze zichzelf kunnen zijn, wat er ook voor zorgt dat mensen natuurlijk op de foto’s staan. 

Ik ben gespecialiseerd in huwelijksfotografie en portretfotografie. Bij huwelijksfotografie vind ik het belangrijk om de emoties en momenten van de dag vast te leggen, van de voorbereidingen tot het feest. Ik leg graag de details vast, zoals de decoraties, de bloemen en de ringen, zodat het paar die herinneringen voor altijd kan koesteren. 

Bij portretfotografie wil ik graag de persoonlijkheid van mijn klanten vastleggen. Ik vind het belangrijk om samen te werken met mijn klanten om hun stijl en persoonlijkheid te begrijpen. Ik wil graag unieke en tijdloze portretten te maken.